miércoles, 31 de marzo de 2010

NORMES de COMPORTAMENT

Cristina Climent


Els animals no s’haurien de abandonar, per què ha ningu li agradaria que el deixesin tirat pel carrer pues a ells tampoc per què ho passen molt malament s’han de buscar la vida com poden, si creus que no sabras cuidar-lo no te’l compris per què així li fas més mal per-lo menys a les botigues lis donen menja i els hi donen un lloc per viure.

· Respectar la manera de ser, per què cadascu és com és i si a tu no t’agrada pues no t’ajuntis amb ell però la gent no deixara de ser com és per tu. No sempre t’agrada tot d’una persona per molt perfecte que sembli algun defecte tindra que ha tu no t’acabi d’agradar.

· Saber compartir per ser educat. No crec que compartir serveixi per ser educat perque tu comperteixes per que vols i et sents bé deixan les coses als demés.

1 comentario:

  1. Els animals no s’haurien de abandonar, per què A ningÚ li agradaria que el deixeSSin tirat pel carrer ;DONCS a ells tampoc, PERQUÈ ho passen molt malament s’han de buscar la vida com poden, si creus que no sabrÀs cuidar-lo no te’l compris PERQUÈ així li fas més mal (per-lo menys ) COM A MÍNIM a les botigues (lis) ELS donen DE menjaR i els donen un lloc per viure.

    · Respectar la manera de ser, PERQUÈ cadascÚ és com és i si a tu no t’agrada DONCS no t’ajuntis amb ell però la gent no deixarÀ de ser com és per tu. No sempre t’agrada tot d’una persona per molt perfecte que sembli algun defecte tindrÀ que A tu no t’acabi d’agradar.

    · Saber compartir per ser educat. No crec que compartir serveixi per ser educat perquÈ tu compArteixes per---quÈ vols i et sents bé deixanT les coses als demés.


    lA FEINA ESTÀ BÉ,PERÒ HAS FET MOLTES FALTES.HAS DE CORREGIR ABANS DE LLIURAR UNA FEINA.
    NOTA:5,5

    ResponderEliminar